SERVICE

Goed onderhoud is essentieel. GS Meppel beschikt over een volledig ingerichte werkplaats waar zowel uw preventieve als correctieve onderhoud in vakkundige handen is. Wij beschikken over professionele en ervaren monteurs voor o.a. APK voor zware en lichte voertuigen, het ijken van tachografen en snelheidsbegrenzers en het uitlezen en inregelen van ABS/EBS-systemen.

GS Meppel is lid van European Trailer Care. Dit is de succesvolle samenwerking van een groeiend aantal gespecialiseerde trailer- reparatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van European Trailer Care is dat de fleetowner voorop staat. Met eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Trailer Care de beste en snelste service. Via één telefoonnummer kan 24/7 contact opgenomen worden voor onderhoud aan trailers van Groningen tot Kortrijk. En door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze is de kwaliteit constant hoog.

Reparatie & Onderhoud

Regelmatig onderhoud, afgestemd op uw bedrijfssituatie, is én blijft de garantie voor een lange levensduur van uw kostbare transportmaterieel. Onderhoud zorgt ervoor dat uw materieel in een goede conditie verkeert en dat mogelijke problemen en storingen in een vroeg stadium opgelost worden. Zonder regelmatig preventief onderhoud kunnen er onveilige situaties op de werkplek ontstaan.

Neem contact op

Verkoop onderdelen

Bij GS Meppel beschikken wij niet alleen over een goed gesorteerd magazijn met talloze onderdelen, maar hebben wij ook de beschikking over een kwalitatief hoogwaardige buitendienst. Transport- en reparatiebedrijven boven de lijn Apeldoorn-Amsterdam worden wekelijks bezocht. Bestellingen worden onder normale omstandigheden binnen vierentwintig uur door een bezorgdienst afgeleverd. Zo werken wij bij GS Meppel: snel en accuraat!

Neem contact op